tisdag 3 december 2013

MÅNDAG TISDAG

Igår och idag har jag varit hundvakt till fyra jättetrevliga hundar. Har varit där under dagarna och hållit dom sällskap, matat, lekt och gått promenader. Det är så mysigt med mycket djur runt omkring sig och speciellt idag när Cindie följde med. Igår ville min sambo ha henne eftersom han var ledig men idag jobbade han och då fick jag ha min lilla plutt :)

Har åkt till Raffe på kvällarna och tyvärr så har dom nya rutinerna börjat kännas i min rygg. Det tar mycket längre tid att mocka nu när det ligger halm utspritt i boxen. Att packa påsarna är jättejobbigt för ryggen trots att jag sätter mig på golvet och gör det. Jag försöker ju få halmet, höet och hösilaget jämt blandat i påsarna så det par en stund att fylla en påse. Dessutom trycker jag ner så mycket det bara får plats i hans lunch-hönät och det är rätt jobbigt. Hoppas jag kommer in i rutinerna och ryggen börjar gå åt rätt håll igen. Vill ju rida och träna också!! :(
 Marre bjöd på fika och jag åt mina första lussebullar för i år!
 Cindie och Charlie :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! Jag hoppas skriver din kritik på ett sånt sätt som du själv skulle vilja få den. Om du skickat en fråga ska jag försöka svara på den så snabbt som möjligt.

Det är inte alltid jag skickat svaret till din blogg/mejl så titta gärna in på inlägget igen för att läsa ditt ev. svar.

Tack / Sofie & co