Om Mig

Sofie heter jag och är 21 år gammal. För tillfället bor jag i ett litet hus med min sambo och min chihuahua Cindie. Jag har min häst inackorderad på Ödegårdens Ridanläggning som ligger 3 km från mig. Där finns det bekvämligheter som ridhus, skrittmaskin, ridslinga m.m. Jag tränar för närvarande för Madelene Johansson.

Min stora passion är hästar och det har jag sysslat med sen jag var 9 år då jag fick min första shettis. Allt efter åren gick fick jag allt bråkigare ponnysar av min mamma tills jag var så pass duktig att jag kunde rida näst intill vilken häst som helst. Nu för tiden sysslar jag med mycket klassiskt/akademiskt/barock och blandar det med mycket NH/trickträning och hoppning.

Tyvärr har jag åkt av en hel del och till följd fått diskbråck som jag opererade juli 2012. Jag har fortfarande kvarstående besvär som gör att jag för tillfället inte klarar av att jobba. Jag har precis slutat arbetsträna på Hööks hästsport i Linköping där jag var i ett år.


Jag har aldrig varit direkt tävlingsinriktad men i år ska jag försöka ta mig ut på tävlingsbanorna 2014. Även om jag inte tävlat har jag alltid jag stor mål och ambitioner att bli en riktigt duktig hästmänniska. P.g.a att jag inte klarar av att arbeta utan är sjukskriven måste jag planera min ekonomi och leva snålt för att ha råd med en häst. I bloggen skriver jag mycket om hur man lever ett billigt hästliv. Ett liv utan hästar är för mig inget liv alls.
Om du undrar något om mig får du gärna skriva en 
fråga via bloggen, våran facebooksida eller min hotmail.