fredag 13 september 2013

VAD ÄR EN FREDAG UTAN HÄST?

Är nyss inkommen efter mitt fredagsmyspys med Raffe i stallet. Jag borstade, ryktade, klippte, flätade, sprayade, smörjde och så vidare.... Finns inget bättre än att "bara få vara" i stallet en fredag. Jag red ut en stund i kvällssolen och Raffe var minst lika avslappnad som mig med tanke på hur han släpade hovarna efter sig och knappt gick framåt alls. Men han fick gå i sin egna lilla takt, jag hade inte ett dugg bråttom!

För alla er som har tänkt se oss på Östgötamässan på Mantorp travbana i morgon måste jag meddela att vi idag strök oss från programmet. Så ni inte undrar var vi håller hus i morgon.

Efter vattenjympan har vi en tre timmar lång väntan tills nästa lektion sätter igång. Så fredagar har blivit min och min syster Annas egna lilla stund. Idag hade jag med mig min lilla hund Cindie och Anna hade med sig sin nakenhund Punk. Tillsammans satt vi inkurrade i filtar på Wayne´s Coffe vid lunch och drack goda smoothies. DET behövde jag verkligen idag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! Jag hoppas skriver din kritik på ett sånt sätt som du själv skulle vilja få den. Om du skickat en fråga ska jag försöka svara på den så snabbt som möjligt.

Det är inte alltid jag skickat svaret till din blogg/mejl så titta gärna in på inlägget igen för att läsa ditt ev. svar.

Tack / Sofie & co