söndag 3 februari 2013

SEN DRESSYR MED TROLL

Idag red vi en stund på vallen precis när solen gick ner. Vi försökte vara så seriösa det gick men det var svårt när det var hårt och isigt i marken på sina ställen. Det gick inte att galoppera på nått bra sätt så vi skrittade och travade bara. Vi tränade mest på att göra trollet lösgjord i sidorna genom att rida mycket skänkelvikning, öppna, sluta och förvänd sluta på diagonalen. Han är fortfarande väldigt mycket stelare åt höger än åt vänster så vi gav oss inte förrän han släppte lite i höger. Trollet kämpade på riktigt bra och gjorde sitt bästa som vanligt :) Fina häst! Tidigare idag red jag och Raffe en förmiddagstur i solen, var ute runt en timme och hade det riktigt mysigt med en hel del galopp.
 
 Vi klädde upp oss lite för att få den rätta feelingen inför passet. Märke dock
att det såg lite roligt ut med benlindorna nu när han har så mycket päls, hehe
.
 
Dagens outfit:
Showmaster kombinationslindor
PunkPonny schabrak
Durrow aachenträns från Hööks.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! Jag hoppas skriver din kritik på ett sånt sätt som du själv skulle vilja få den. Om du skickat en fråga ska jag försöka svara på den så snabbt som möjligt.

Det är inte alltid jag skickat svaret till din blogg/mejl så titta gärna in på inlägget igen för att läsa ditt ev. svar.

Tack / Sofie & co