fredag 28 september 2012

FRÅN SPEEDBANAN


Speedbanan är det roligaste med hela WE grenen! Du rider samma bana som i tekniken men du ska rida den så snabbt du kan. Hur du utför varje hinder och hur det ser ut spelar ingen roll så länge du utför det. Så med andra ord är det bara att gasa så mycket du kan och hoppas på att du inte skenar förbi tjuren istället för att döda den. Några bilder från när jag och Trollet rider en speedbana:











4 kommentarer:

  1. Vilket läcker troll du har.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Wow vilka fartfyllda bilder :D Ser jättekul ut! Påminner mycket om Tornerspel!
    Måste bara fråga; hur lång är du? Du ser så liten ut, eller är det hästarna som är stora? ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är jätteroligt!! Det gäller att hästen lyssnar eftersom du ska göra allt från tvärnitar till skarpa svängar från full fart.
      Jag är bara 154 cm så det är jag som är ganska liten :) Fast Trollet är rätt bra på att bära upp långa ryttare så även om jag skulle varit lite längre skulle jag nog inte sett så stor ut hehe.

      Radera

Tack för din kommentar! Jag hoppas skriver din kritik på ett sånt sätt som du själv skulle vilja få den. Om du skickat en fråga ska jag försöka svara på den så snabbt som möjligt.

Det är inte alltid jag skickat svaret till din blogg/mejl så titta gärna in på inlägget igen för att läsa ditt ev. svar.

Tack / Sofie & co