fredag 9 december 2011

NYTT HÖJDREKORD!

Igår tog jag och trollet nytt höjdrekord i hoppningen, 130 cm högt räcke!!!! Jag trodde aldrig att jag, som är höjdrädd, skulle våga hoppa så högt. Men när jag rider Trollet så känns det så säkert. Det känns som att Trollets ben är mina och vi bara tar sats och kan hoppa hur högt som helst utan problem. Kanske kan man nu säga att jag inte längre är hopprädd?? Trollet har botat mig, underbaring!


Jag red som sagt bort till chefens ridbanan som var perfekt mjuk och tog självklart med min kameran. Satte den som vanligt på en stolpe (ni börjar bli vana nu va?) och försökte filma när jag red. Fick med alla hopp förutom det på 130 cm!! Typiskt va? Men jag fick i alla fall med dom på 120cm. Har klippt ihop en liten film och lagt ut på youtube.com.


Du hittar filmen här:


Du hittar såklart även alla andra små klipp på våran youtube-kanal StallNorlin


Kram Sofie

2 kommentarer:

  1. Coolt! Fin video. Kallblod kan! :)

    SvaraRadera
  2. Malin: Absoult! Kallblod brukar faktiskt vara ganska duktiga hoppare när dom väl är lugna och får in en bra galopp :) Fina hästar är det!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jag hoppas skriver din kritik på ett sånt sätt som du själv skulle vilja få den. Om du skickat en fråga ska jag försöka svara på den så snabbt som möjligt.

Det är inte alltid jag skickat svaret till din blogg/mejl så titta gärna in på inlägget igen för att läsa ditt ev. svar.

Tack / Sofie & co