lördag 26 november 2011

FILM FRÅN TÄVLINGENMamma filmade med våran filmkamera när jag tävlade idag. Vi har ingen kabel så vi kan koppla in den i datorn och den kabeln vi har för att kunna koppla in den i tv:n är borta. Så jag har försökt filma videokameran med digitalkameran.... inte lätt!! Dessutom har digitalkameran gått sönder så det är helt svart på skärmen så man ser inte var man filmar. MEN jag har gjort ett försök i alla fall. Det är inte lätt att se så ni måste nog trycka upp den i helskärm. Jag har klippt bort lite där det bara blev helt vitt på skärmen. Men annars är det mesta med :) Jag fick vad jag förtjänade på Ryttarens sits och hållning i alla fall, 6/18. Jag ska försöka åka och köpa en kabel till kameran så jag kan klippa ihop nått ordentligt!


Kram Sofie :)

2 kommentarer:

  1. Dixi: Jaha okej. Tycker det är lite klurigt att se skillnad på långhårig chihuahua och papillon så där på bild :)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jag hoppas skriver din kritik på ett sånt sätt som du själv skulle vilja få den. Om du skickat en fråga ska jag försöka svara på den så snabbt som möjligt.

Det är inte alltid jag skickat svaret till din blogg/mejl så titta gärna in på inlägget igen för att läsa ditt ev. svar.

Tack / Sofie & co