onsdag 7 september 2011

BETÄCKNINGSSTO

Idag kom det ett sto som ska betäckas med Raffe. Ett sött litet fjordingsto vid namn Tindra som aldrig haft föl innan. Hon verkade dock inte brunstig nu så vi ska prova locka fram det i morgon. Raffe kommer bli jätteglad att få dejta ett litet sto igen.

Raffe trivs som fisken i vattnet när han är inomhus. Han ligger och sover nästan varje gång man kommer ut för att hälsa på honom. Det verkar funka bra med torven än så länge men det är svårt att mocka nu när det fortfarande är lite klumpar av torv.


hoho, ser du över boxkanten Raffen???

...


Idag blev Prissan (vårat föl) chippad och fick ett konturdiagram. Vi ska skicka in DNA på Raffe nu samtidigt som vi skickar in Prissans papper så hon får med Raffe i sitt pass. Och man kan minst sagt säga att Prissan börjar bli skimmel!! Nu är hon nästan lika vit som hon är svart. Fiiint.

En skadad stooor Ivanhoe fick ett nytt våtvarmt bandage made by mamma. Pinsamt snyggt tyckte vi, tur att Ivanhoe inte kan se det! haha. Vi får se om vi måste åka in med honom till ATG i morgon eller inte. Men idag löste vi ut lite smärtstillande till honom så nu kan han i alla fall stödja lite på benet och febern åkte ner! skönt!




Kram Sofie :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! Jag hoppas skriver din kritik på ett sånt sätt som du själv skulle vilja få den. Om du skickat en fråga ska jag försöka svara på den så snabbt som möjligt.

Det är inte alltid jag skickat svaret till din blogg/mejl så titta gärna in på inlägget igen för att läsa ditt ev. svar.

Tack / Sofie & co