måndag 20 juni 2011

REGN REGN REGN




Det har mer eller mindre regnat konstant i två dagar nu. Det var endast idag som solen tittade fram nån timme innan den återigen täcktes av svarta moln. Idag ahr vi som tur är inte blivit av med stömmen i alla fall så det tackar och bugar vi för. Men blinkat i lamporna har det allt gjort. Jag är inte så jätteledsen över att det har regnat eftersom jag ändå inte får hålla på så mycket med hästarna med min rygg. Men stå i stallet och pyssla med dom kan jag gott göra och det passar ju alldeles utmärkt när det regnar. Jag har en känsla av att det inte dröjer länge förrän hästarna tröttnar på mitt flätande av deras manar, fläta - fläta upp - fläta igen - fläta upp - fläta ännu en gång o.s.v.



För några dagar sen när solen var framme som mest var jag snabb fram med kameran och tog ett par härliga sommarbilder på både trollet och Raffe. Raffe var dock lite roligare att fota då han busar ganska mycket i hagen. Trollet står mest och sover när det är varmt och flugorna är på honom. Trollis fick ha på sig sin älskade flughuva och Raffe fick på sig sitt efterlängtade flugtäcke som han inte klarar sig utan! Han blir helt tokig av bronsarna och flugorna och försöker springa ifrån dom.










Kram Sofie :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! Jag hoppas skriver din kritik på ett sånt sätt som du själv skulle vilja få den. Om du skickat en fråga ska jag försöka svara på den så snabbt som möjligt.

Det är inte alltid jag skickat svaret till din blogg/mejl så titta gärna in på inlägget igen för att läsa ditt ev. svar.

Tack / Sofie & co