onsdag 26 februari 2014

ÅRETS FÖRSTA VÅR-GALOPP

Nu har jag bestämt mig för att det är vår! Nu får det inte komma någon mer snö för i morgon åker både brodd och snösulorna av :) PUNKT! Dom senaste dagarna har varit fulla av uteritter och dressyrpass både inomhus och utomhus. Raffe har känts helt underbar alla dagar och jag har nu bokat in en dressyrlektion för Madde på fredag eftermiddag. Längtar tills jag kan visa vilka framsteg vi har gjort för henne!


Idag var jag ute och red med Annie i över en timme och jag lyckades såklart virra bort oss på grusvägarna.... Så typiskt mig!! Som tur var har Annie lite bättre lokalsinne och vi lyckades ta oss tillbaka på samma väg vi kom ifrån och tog oss hem innan mörkret föll, hehe. Men grusvägarna var helt perfekta att galoppera på och vi lät dom sträcka ut ordentligt på en raka.


I morgon kommer som sagt våran hovslagare Malin och vi påbörjar projekt Raffes hovar :)

1 kommentar:

  1. Åh vad fina vi är i blåsten hihi:) Tack för uteritten & fin blogg, blir sugen på alla goda bakverk du lagt ut(a)...:)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jag hoppas skriver din kritik på ett sånt sätt som du själv skulle vilja få den. Om du skickat en fråga ska jag försöka svara på den så snabbt som möjligt.

Det är inte alltid jag skickat svaret till din blogg/mejl så titta gärna in på inlägget igen för att läsa ditt ev. svar.

Tack / Sofie & co