onsdag 16 oktober 2013

UNDERBART BRA DAG!


Idag har varit en sådär helt underbart bra dag! Blir väckt på morgonen av sambon som redan börjat elda så det är varmt och skönt inne. Jag och Cindie (vovven) går ut och ger Raffe sitt morgonhö och när vi kommer in har sambon plockat fram frukost och tänt ljus på bordet!! Lyx?? ;)


Efter en toppenstart på dagen beger jag mig mot Djurkompaniet för lite jobb. Även där går allt som på räls, känner knappt av ryggen och får redan ta stort ansvar vid kassan och i butiken. Fick med mig ett nytt foder till Cindie som består av fryst kött. Riktigt bra foder som jag hoppas ska funka och kommer göra henne gott. När jag kommer hem har sambon maten på bordet, LYX! Och efter en god måltid och en stund vila går jag ut och rider ett helt sjukt bra dressyrpass på Raffe. Allt bara flöt på och det kändes som vi klickade rejält idag.


Nu ska jag åka till gymmet och köra ett pass med step. Det blir första gången på det passet och jag tror det kommer vara riktigt roligt och fartfyllt. Kanske avslutas kvällen med en film och lite mys :)

Bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! Jag hoppas skriver din kritik på ett sånt sätt som du själv skulle vilja få den. Om du skickat en fråga ska jag försöka svara på den så snabbt som möjligt.

Det är inte alltid jag skickat svaret till din blogg/mejl så titta gärna in på inlägget igen för att läsa ditt ev. svar.

Tack / Sofie & co