tisdag 18 december 2012

RIDAVSTÅND TILL TERRÄNGBANAN

 
 
Igår red jag och Raffe ut med Charlotte i vintervädret. Hon visade mig en ny ridväg som gick förbi terrängbanan. Där finns det jätteroliga ridvägar och bra backar att klättra och busa i. Förutom det så finns det ju också en hel drös med olika terränghinder!! Tror ni jag blev sugen på att hoppa? Ah, kanske inte hoppa med Raffe då han tittade konstigt på dom bara när vi gick förbi på flera meters håll, men hoppa med Trollet skulle vara roligt. Kommer ni ihåg att Trollet och jag var anmälda till en terrängträning men vi var tvungna att ställa in den (tror bilen krånglade eller nått) för flera månader sen? Men nu när vi kan rida till terrängbanan kommer vi kunna hoppa där hela sommaren. Jag ska ringa dit och se om man kan lösa ett säsongskort eller årskort.
 
Svettig men fortfarande piggelin :)
 
 

2 kommentarer:

  1. Tror du måste ta grönt kort för terräng för att få träna ensam utan tränare. Om du har en fälttävlans tränare så får du träna när han/hon är med utan g.kort har jag för mej! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Okej, så kan det nog vara! :) Ska ringa och se vilka regler som gäller så man kan skutta runt sen i sommar.

      Radera

Tack för din kommentar! Jag hoppas skriver din kritik på ett sånt sätt som du själv skulle vilja få den. Om du skickat en fråga ska jag försöka svara på den så snabbt som möjligt.

Det är inte alltid jag skickat svaret till din blogg/mejl så titta gärna in på inlägget igen för att läsa ditt ev. svar.

Tack / Sofie & co