lördag 4 februari 2012

ISTAPPAR

Idag har jag varit inne i "stan" hela dagen (varit på Disney On Ice) och fick nyss en hästrapport från en frusen mamma. Hemma är det för tillfället -20 grader och det sjunker fortfarande. Hästarna får stå inne även idagför att vattnet fryser så fort dom går ut och idag fick dom gå in redan klockan sex. När hon tog in dom hängde det istappar runt hela mulen på alla hästarna. Mamma tycker lite synd om Raffe som får stå ute när dom andra går in och övervägde att ta in honom... Men han har massor av fluffig halm och hösilage ute såhan klarar sig nog med sin björnpäls ändå.

Kram Sofie

3 kommentarer:

  1. Ställ gärna en fråga eller fler i min frågestund! Den som ställer den klurigaste frågan får en länk med bild.

    En enkel fråga betyder mycket! :)

    SvaraRadera
  2. varför får inte raffe komma in om alla andra får de? :)

    SvaraRadera
  3. Anonym: Anledningen till att Raffe inte fått gå in om nätterna är att han inte behöver det. Iza (frieserstoet) har varit lite ofräsch i ena bakbenet så därför får hon nu stå inne nattetid och ute i liten hage dagtid. Trollet får gå in när det är för kallt ute eftersom han är nyklippt och inte är van vid kylan. Senorita (fölet)är inte van att stå själv i hagen så hon måste gå in om Trollet gör det. Då blir Raffe själv ute och vad jag märkt verkar han inte ha något emot det. Han står ändå i egen hage och på bätterna kan han inte se dom andra hästarna i vilket fall :) Om hästarna går in är det så sent som möjligt, ca 11 på kvällen, och går ut så tidigt som möjligt, ca 7-8 på morgonen.

    SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jag hoppas skriver din kritik på ett sånt sätt som du själv skulle vilja få den. Om du skickat en fråga ska jag försöka svara på den så snabbt som möjligt.

Det är inte alltid jag skickat svaret till din blogg/mejl så titta gärna in på inlägget igen för att läsa ditt ev. svar.

Tack / Sofie & co