fredag 30 december 2011

DET DÄR TOMRUMMET.....

Igår natt fick våran älskade frieservalack Captain Ivanhoe N somna in. Han var våran egna uppfödning och blev bara ynka 3½ år.

Det gick väldigt snabbt och det var en slump att vi ens såg att han hade tarmvred. Mamma var ute och pysslade med Ivanhoe och han mådde prima och senare när jag gav dom kvällsmat var han så dålig att vi knappt fick upp honom. Han slog med frambena på sin mage, ramlade omkull flertalet gånger och vi fick bokstavligen piska och skräma fram honom för att han skulle gå framåt. Vi gick med honom länge, länge och väntade på att veterinären skulle komma. Efter att Ivanhoe ramlat flera gånger över veterinären konstaterade den krossade veterinären att vi var tvugna att åka akut till strömsholm och operera.

Transportresan gick oväntat bra... men tyvärr fick vi åka med tom transport hem... Det gick inte att rädda honom....

Det är tomt, så fruktansvärt tomt... Raffe står ensam i hagen och väntar på sin bästa vän. Han äter jättedåligt och gnäggar ut mot ingestans.





4 kommentarer:

  1. Usch stackare! Tänker pà er!

    SvaraRadera
  2. Usch vad tråkigt. Inte kul att behöva avliva sin häst..

    SvaraRadera
  3. Usch, stackars dig! Vilken otur... :(

    Sv: haha ja, det kanske är så ;) fast det är ju ändå värt att träna dressyr med för någon, man får ju mycket tips och feedback om saker man inte tänker på annars^^

    SvaraRadera
  4. Tack snälla alla för erat stöd- det betyder mycket.

    SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jag hoppas skriver din kritik på ett sånt sätt som du själv skulle vilja få den. Om du skickat en fråga ska jag försöka svara på den så snabbt som möjligt.

Det är inte alltid jag skickat svaret till din blogg/mejl så titta gärna in på inlägget igen för att läsa ditt ev. svar.

Tack / Sofie & co