torsdag 24 november 2011

NU KOMMER STORMEN

Det är tydligen en stor storm på väg mot oss nu i helgen... Bara för att jag och Raffe ska tävla!! Men det stoppar minsann inte oss, vi ska delta i alla fall. Tur att vi bara har 4 min med transport bort till Sissi liljas anläggning där det kommer att hållas. Får hoppas att Raffe inte blir störd av att det blåser men det borde ju inte vara några problem eftersom han tycker det är spännande med påsar som flyger omkring i hagen, hehe.

Raffe älskar barn! Han tycker för övrigt att det är supermysigt att burra ner mulen i jack-kragar, i mössor och i mitt hår. Han har precis lärt sig att öppna dragkedjor (försiktigt utan att ta sönder nått!). - Och som ni ser på bilden så älskar barnen Raffe också thihi


Jag kom precis in från stallet och det är kolsvart ute. Mamma har smittat ner mig så jag börjar nog bli sjuk nu men jag hoppas att det inte blir värre tills på lördag (tävlingen). Så för att inte anstränga mig så jag blir ännu sjukare så fick Trollet stå idag och Raffe fick ett kort pass på banan. först tänkte jag bara longera honom en stund så han fick springa av sig och busa men jag ville så gärna rida lite så min muskelvärk fick stå ut en stund. Vad gör man inte för att få ett par minuter på hästryggen? Vi tränade mycket på övergångar och halter.... Idag gjorde han ett par riktigt fina, mjuka, balanserade halter från trav!! Det är ju en fördel om vi kan sätta dom där två halterna i programmet, bara det samlar man ju en hel del poäng på. Nu ska jag försöka krya på mig genom lite honungsté och lägga mig i soffan framför brasan.


Kram Sofie :)

2 kommentarer:

  1. Fin blogg!
    Gulliver lyssnar på "Sss" som trav men även på smack-ljud! =)
    Tränade in "Ssss" för så "ska" det vara i körningen! Om vi nu kommer någonstans med den! =)

    SvaraRadera
  2. Filippa och Gulliver: Ja i körningen är det ju vanligast att man får hästen att åka vid "sss" ljud. Det blev så natruligt för mig att säga "sss" när jag ville att han skulle stanna, hehe.

    SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jag hoppas skriver din kritik på ett sånt sätt som du själv skulle vilja få den. Om du skickat en fråga ska jag försöka svara på den så snabbt som möjligt.

Det är inte alltid jag skickat svaret till din blogg/mejl så titta gärna in på inlägget igen för att läsa ditt ev. svar.

Tack / Sofie & co