onsdag 15 juni 2011

SPANSK KLÄDSEL

Här kommer en liten bildbomb bara för er :)






















5 kommentarer:

  1. Har du oxå ett Troll? =) Har en trollhäst jag med,född -94 efter Troll Jahn som heter Troll Tärn! Haft honom i snart 14 år,mitt underbara fina hjärta!

    SvaraRadera
  2. Oj, i hela 14år! Måste vara en speciellt känsla att ha ägt honom så länge? Mitt Troll är född 91 o är också efter Troll Jahn!!! :D Han heter Troll Jon och är det absolut finaste i mitt liv.

    SvaraRadera
  3. Ja,man kan ju aldrig sälja honom!!Det skulle vara som att hugga av sin ena arm! :/ Han är nog min bättre hälft! <3 Såg bilderna på ditt Troll och de är ju skönheter,Troll Jahns avkommor! Troll Tärn är en liten herre,svart m stickelhår på 145 cm! Han är precis likadan som när han var 3 år,helt fantastiskt! Jag bor oxå i Östergötland föresten. Var har du köpt honom och hur länge har du haft honom?

    SvaraRadera
  4. Jag har haft Trollet sen december -08. Så inte lika länge som du har haft ditt troll men vi har många år kvar :) Var i östergötland bor du??

    SvaraRadera
  5. Jag bor i Linköping/Åtvidaberg typ! ;)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jag hoppas skriver din kritik på ett sånt sätt som du själv skulle vilja få den. Om du skickat en fråga ska jag försöka svara på den så snabbt som möjligt.

Det är inte alltid jag skickat svaret till din blogg/mejl så titta gärna in på inlägget igen för att läsa ditt ev. svar.

Tack / Sofie & co