fredag 3 juni 2011

DÅLIG UPPDATERING

Jag var inte varit så aktiv på bloggen den senaste veckan och det beror på ett väldigt tråkigt dödsfall här på gården. Våran 20 veckors chihuahua valp (våran andra chihuahuas valp) blev ihjältrampad av Lilleman. Det gick på sekunden och hon dog direkt. Så det är inte så livat här hemma. Raffeplutten har fått stå sen det hände för det finns ingen motivation till att träna just nu. Lite semester för honom med andra ord.


Samtidigt som detta hände så var det en familj och tittade och provred på Lillman. Dom blev störtkära och ville såklart ha honom. Det är skönt att han har åkt för just då var han väldigt billig... Så nu har han ett nytt hem. Kommer ladda upp lite bilder från när hans nya matte, 6 år gammal, rider honom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! Jag hoppas skriver din kritik på ett sånt sätt som du själv skulle vilja få den. Om du skickat en fråga ska jag försöka svara på den så snabbt som möjligt.

Det är inte alltid jag skickat svaret till din blogg/mejl så titta gärna in på inlägget igen för att läsa ditt ev. svar.

Tack / Sofie & co