söndag 20 februari 2011

FULL RULLE I HAGEN!



Hästens blir så fulla i liv när solen kommer fram i detta snöväder! Dom springer runt som galningar och bockar och busar för fullt :) Då är det tur att man är snabb fram med kameran och kan fånga ögonblicken. Raffe går ju ihop med frieserhingsten och kompisen Captain Ivanhoe N i hagen. Lilleman går i hagen brevid för han är tyvärr väldigt elak med dom andra grabbarna och ger dom lite fina bett här och var om dom går ihop. Men dom kan fortfarande leka på varsin sida av stängslet och hälsa på varandra.

I förrgår när jag kom ut till stallet så hittade jag lilleman i grabbarnas hage och dom i lillemans hage (ombytta platser)... Lilleman hade sprängt eltråden och jagat grabbarna en stund så dom hade väl antagligen sprungit in i lillemans hage och gömt sig i skogen :P Smarta hästar! Både Ivanhoe och Raffe var lite blodiga här och var efter Lillemans huggtänder men inget som inte går att laga med lite tid och kärlek.

Igår när vi kom hem från en övernattning hos våra goa vänner så hittar vi Lilleman och Iza (frieserstoet) tillsammans runt hösilagebalen som dom själva öppnat. Iza bruntar nämnligen galet mycket! Lilleman tänkte väl bjuda ut Iza på en dejt, då måste man ju ta sönder både sin egen grind och Izas grind för att kunna gå på dejten? Tur att Lilleman är för liten för att komma upp på Iza, och att Iza är en sån jäkla bitch och inte låter han få komma nära! haha. Hoppas bara Iza är snäll mot Raffe i sommar när dom ska på dejt :)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! Jag hoppas skriver din kritik på ett sånt sätt som du själv skulle vilja få den. Om du skickat en fråga ska jag försöka svara på den så snabbt som möjligt.

Det är inte alltid jag skickat svaret till din blogg/mejl så titta gärna in på inlägget igen för att läsa ditt ev. svar.

Tack / Sofie & co