söndag 2 mars 2014

FITLINE INFORMATIONSMÖTE PÅ SCHEMAT

Puuuh, idag har jag verkligen varit svårstartad och har legat i sängen i närmare 3 timmar innan jag tog mig upp. Det hugger och molar på dom två punkter som sjukgymnasten har varit och masserat på. I morgon har jag tid hos henne igen och då skulle vi kanske börja gå igenom några gymnastikövningar.

Om en timme åker jag och Robban iväg för ett FitLine informationsmöte på Starby Hotell i Vadstena. Det ska bli jättekul att få veta mer om produkterna och träffa alla positiva människor. Det blir Robbans första möte, får se vad han tycker om det.

Jag tänkte åka till Raffe ikväll och pyssla om honom. Det blir troligtvis ett lugnare pass i ridhuset med mycket skrittarbete så han är är pigg till i morgon. Det blev ju tyvärr ingen lektion i fredags utan den blev uppskjuten till i morgon. Jag längtar!! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! Jag hoppas skriver din kritik på ett sånt sätt som du själv skulle vilja få den. Om du skickat en fråga ska jag försöka svara på den så snabbt som möjligt.

Det är inte alltid jag skickat svaret till din blogg/mejl så titta gärna in på inlägget igen för att läsa ditt ev. svar.

Tack / Sofie & co