fredag 28 februari 2014

MAMMA RIDER KLAAS
Idag har jag hjälpt mamma att skritta uppsuttet på Klaas. Hon har tränat honom mycket nu med tömkörning, skrämselträning, träning vid hand, longeringar mm. Så nu var det dags att hoppa upp och skritta lite. Det gick jättebra och jag tror Klaas var minst lika nöjd som mamma var :) Roligt att se dom göra lite framsteg tillsammans.

Efter att jag hade storhandlat och fyllt både kyl och frys åkte jag till stallet. Madde bjöd på fika och jag blev kvar där i sadelkammaren en stund, mysigt. Jag red ett dressyrpass på Raffe där jag egentligen inte gjorde något speciellt. Jag var lite trött och ofokuserad, busade runt och gjorde lite byten, sidvärtsrörelser, övergångar, tempoväxlingar och så vidare. Sen fick han massa mys och alldeles för mycket hästgodis, hihi.

Jag avslutade min fredag med att rida en till häst!
.....En häst jag aldrig någonsin ridit förut.... Nyfikna? :)
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! Jag hoppas skriver din kritik på ett sånt sätt som du själv skulle vilja få den. Om du skickat en fråga ska jag försöka svara på den så snabbt som möjligt.

Det är inte alltid jag skickat svaret till din blogg/mejl så titta gärna in på inlägget igen för att läsa ditt ev. svar.

Tack / Sofie & co