söndag 23 februari 2014

ENERGI-DAG

Idag har jag varit på en mycket inspirerande och informerande Energi-dag i Lidköping om kosttillskottet FitLine. Det är så roligt att vara i en lokal fullt med positiva och glada människor som strävar efter att få lära sig mer :) Just idag var det 15 stycken som fick berätta sin egen FitLine berättelse, alltså före dom började använda FitLine jämfört med efter att dom börjar använda produkten. Man kan säga att dessa produkter minst sagt kan förändra folks livskvalité! 

Igår red jag ett minst sagt perfekt dressyrpass med Raffe på utebanan. Vi klickade verkligen igår och det spelade ingen roll vad jag bad honom att göra. Han gav 200% och försökte verkligen, så här bra har han inte känts på veckor!! Nu är vi på gång :D !!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! Jag hoppas skriver din kritik på ett sånt sätt som du själv skulle vilja få den. Om du skickat en fråga ska jag försöka svara på den så snabbt som möjligt.

Det är inte alltid jag skickat svaret till din blogg/mejl så titta gärna in på inlägget igen för att läsa ditt ev. svar.

Tack / Sofie & co