fredag 13 december 2013

DET FINNS PERSONER TILL ALLT

Det gör mig så ont i hjärtat och jag blir så oerhört arg på vissa människor. Dom som tror dom är så mycket bättre än alla andra och bara inte kan låta bli att lägga näsan i blöt. Jag har då inget emot att få tips och hjälp av andra och är faktiskt rätt bra på att ta kritik om jag får en ärlig chans att fråga om det är något jag inte förstår. Men när folk ska gå bakom min rygg och påstå saker, då tycker jag att det är ett slag under bältet. Att någon tycker att jag tar hand om mina hästar på fel sätt och att det skulle vara mitt fel att Raffe fick kolik? Att det skulle vara mitt sätt att ta hand om mina hästar som gjorde att Trollet fick kolik? Det är ett slag under bältet och är det något jag inte klarar av så är det när folk påstår eller "pikar" att jag inte tar hand om mina djur rätt. 

Jag gör ALLT för mina guldklimpar för dom är precis allt för mig. Jag skulle aldrig göra något med flit för att dom skulle fara illa och jag försöker att ständigt lära mig nya saker för att dom ska få det bättre. Om det är något som ni tycker jag gör fel - tala om det för mig och hjälp mig bli en bättre djurägare. 2 kommentarer:

 1. Usch för det här inlägget..!
  Dom som känner dig vet mkt väl att så är inte fallet - du tar hand om dina hästar bättre än ja tar hand om mina barn! :D
  Fyy va arg jag blir.. Trots att din rygg inte vill samarbeta varje dag så kör du All In så gott det går - finns fasiken de som skiter i sina hästar trots toppen fysik!
  Nää, slå bort sånt där skitsnack - du är toppen!
  / Sophia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla Sophia! Det där värmde verkligen :') !!

   Radera

Tack för din kommentar! Jag hoppas skriver din kritik på ett sånt sätt som du själv skulle vilja få den. Om du skickat en fråga ska jag försöka svara på den så snabbt som möjligt.

Det är inte alltid jag skickat svaret till din blogg/mejl så titta gärna in på inlägget igen för att läsa ditt ev. svar.

Tack / Sofie & co