söndag 16 december 2012

HOV-MAKEOVER

Grejade lite med Raffes framhovar idag. Innan snön kom blev dom rätt lustigt slitna av att vi red mycket på grusvägarna. Innan vi flyttade hit red vi nästan bara i skogen eller på gräs vilket gjorde att hovarna inte slets något. Där vi står nu finns det nästan bara grusvägar att rida på vilket gör att hovarna slits något fruktansvärt mycket. Kommer ev. behöva sätta på honom skor när snön försvinner och grusvägen kommer fram igen. Måste verka hovarna igen om nån vecka för dom är fortfarande lite för långa i tån.
 
Före
Efter

2 kommentarer:

  1. Jag har verkat själv i några år, dock har jag tidigare haft en hovslagare som kollat på hovarna då och då för att se så allt blir rätt gjort. Nu har jag dock ingen hovslagare som gör det men har tänkt leta upp någon :) Jag har ju även skott Raffe själv (med översikt av hovslagare) men det är inget jag sysslar med eftersom dom går barfota.

    SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jag hoppas skriver din kritik på ett sånt sätt som du själv skulle vilja få den. Om du skickat en fråga ska jag försöka svara på den så snabbt som möjligt.

Det är inte alltid jag skickat svaret till din blogg/mejl så titta gärna in på inlägget igen för att läsa ditt ev. svar.

Tack / Sofie & co