fredag 14 september 2012

WORKING EQUITATION


Jag och Trollet har börjat träna mycket WE (working equitation) och vi älskar det båda två. Trollet älskar att hoppa så det kommer vi fortsätta tävla lite i, men det där med dressyren kändes inte 100% ärligt så därför har vi dragit ner lite på dom tävlingsplanerna. Självklart kommer vi ta nån mer dressyr CR men vi kommer liksom inte satsa på det.
 
WE verkar passa Trollet som handsken och jag bara hänger med och tycker det är jätteroligt. Att gå över broar, öppna grindar, hoppa hinder, döda tjuren och springa fort men smidigt - DET är Trollets grej! Redan under uppvärmningen av första träningspasset kommer tränaren fram och tycker att vi ska anmäla oss redan till nästa tävling. När dom andra ekipagen fick träna på att få upp sina hästar på bron då tränade jag och Trollet på annat för Trollet mer eller mindre travade över bron. När dom andra ekipagen fick stånga tjuren i skritt då fick vi galoppera mot tjuren. Vi hade tydligen tränat väl hemma och Trollet är väldigt styrbar på en hand även om formen sviker oss ibland.
 
Vi är peppade inför nästa träning! :) Mamma tog några mobilbilder som är lite suddiga men ni får se lite av vad vi gjorde och hur vi såg ut...












12 kommentarer:

  1. Underbart att se. Undrar om Wille skulle gilla detta. Hahahahahahahahahaha

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är bara att prova och se om han tycker om det ;) hehe

      Radera
  2. låter ju jättekul :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. det är precis lika roligt som det låter, om inte roligare. Dessutom är det roligt att kolla på eftersom det är lite ovanligare :)

      Radera
  3. Svar
    1. Vet inte vem som tyckte det var roligast - jag eller Trollet ;)

      Radera
  4. Ser väldigt roligt ut! Skulle själv vilja prova :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är jätteroligt för både häst och ryttare. Tyvärr är det itne så stort i Sverige än men en del ridklubbar brukar anordna WE träningar eller vet om var närmaste träning kan finnas :)

      Radera
  5. Ah va roligt! Vill också prova!! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bara att leta upp en tränare och sätta igång! Tror itne du kommer ångra att du provar :)

      Radera
  6. Vilket underbart ekipage ni är ! :)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jag hoppas skriver din kritik på ett sånt sätt som du själv skulle vilja få den. Om du skickat en fråga ska jag försöka svara på den så snabbt som möjligt.

Det är inte alltid jag skickat svaret till din blogg/mejl så titta gärna in på inlägget igen för att läsa ditt ev. svar.

Tack / Sofie & co